Genel Haberler

Ankara Üniversitesi ve Kalecik Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı 2nci sınıf öğrencileri ve Bahçe Tarımı Programı 2nci sınıf öğrencileri, 17 Mayıs Çarşamba günü Öğr.Gör. Mürüvvet ULUSOY DENİZ, Öğr. Gör. Dr. Volkan MÜFTÜOĞLU ve Öğr. Gör. Ozan ZAMBİ hocaların nezaretinde Üniversitemiz Orman Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Serasını ziyaret etmişlerdir. Ziyaretçi heyete Orman Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ziya ŞİMŞEK ve Yeşil Alan Müdürümüz Doç. Dr. B. Cemil BİLGİLİ eşlik etmiş ve Sera ile ilgili birçok konuda gelen ziyaretçi heyeti bilgilendirmişlerdir. Gelen heyet ziyaretlerinin çok faydalı geçtiğini belirterek yetkililerimize teşekkür etmişler ve aynı gün okullarına dönmüşlerdir. Sözkonusu ziyaretle ilgili çeşitli video kesitlerini  aşağıda görebilirsiniz. İyi seyirler..